Bra att veta


Våra rum

Vi har 1-2-3-4- eller 5-bäddsrum. De flesta rum har handfat på rummet. Toaletter och dusch finns alldeles utanför i korridoren. Vi har också tre charmiga stugor; trevligt om man är ett mindre sällskap om 4 -12 personer. Vår härliga frukostbuffé serveras dagligen kl 8-9, eller enligt önskemål. Sängarna är utrustade med kudde och täcke, sänglinne tar du med dig själv eller hyr vid incheckning. Sovsäck ej tillåten. Rum där man får ha med sin hund finns. Det finns ett välutrustat självhushållskök man delar med andra gäster. Mysigt TV-rum. Gratis parkering.

Hyr ett eget rum till dig själv. Vi har två enkelrum.
I mån av tillgång har vi fler.

Våra tvåbäddsrum har enkelsängar. På rummet finns handfat. Toaletter och dusch finns alldeles i närheten, utanför i korridoren.

3-bäddsrummen har en enkelsäng samt en våningssäng. 4-bäddsrummen har två våningssängar. 5-bäddsrummen har två våningsängar samt en extrasäng. På de flesta rum finns handfat. Toaletter och dusch finns alldeles utanför i korridoren.

Sällskapsrum
Vi har ett sällskapsrum där man kan sitta skönt och prata och läsa. Eller jobba på sin dator.
Här finns också ett bibliotek.

Våra hus
Vi har fyra hus i Evedal. Huvudbyggnaden håller vi öppen året om. Här har vi 21 rum och ca 60 bäddar.

Svensborg, Berghälla och Lillstugan har vi öppna april-november.

Svensborg är huset som ligger bredvid minigolfbanan. Här finns tre rum och tolv bäddar. Dusch, toaletter och pentry.
Berghälla är det charmiga ljusa huset som ligger ca 200 m bort, uppe på "berget" borta vid varvet. Här har vi fem rum och tolv bäddar. Berghälla har två våningsplan. Dusch, toaletter och pentry finns på bottenvåningen.

Här får du se en film om Berghälla!

Lillstugan är flaggskeppet på Evedal och återfinns på bild i många broschyrer. Det är ett gammal torp som ligger nästan mitt på stranden. Lillstugan är en liten liten stuga med ett litet litet rum. Ett litet litet kök och en liten liten toalett. Rummet med matplats är också litet. En våningssäng och en enkelsäng. Hög charmfaktor!